Ons perspectief

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Meer dan lijnen op papier. Impressies maken een ontwerp begrijpelijk, herkenbaar en overtuigend. Het Lege Atelier verbeeldt wat zich tussen de lijnen van de blauwdruk bevindt: visie en sfeer.

 

Elk ontwerp is uniek. Onze impressies maken de ideeën achter het ontwerp zichtbaar en tastbaar. We gebruiken daarvoor niet alleen de rekenkracht van de nieuwste technologie, maar ook onze artistieke verbeeldingskracht. Dat maakt onze visualisaties meer dan fotorealistische weergaven van een ontwerp. We verbeelden het verhaal van het ontwerp, de visie van de ontwerper en de beleving van de ruimte. Zo scheppen we een sprekend portret: een beeld met karakter.

Over Ananda de Vos

Hoi, ik ben Ananda: architect, 3D artist en oprichter van Het Lege Atelier. Ik heb Het Lege Atelier opgericht om ontwerpers maatwerk te bieden bij het creëren van artist impressions. Met mijn atelier breng ik technologie en ambacht samen en verenig ik de twee werelden waarin mij het liefst begeef: die van architectuur en kunst.

 

Omdat ik ben opgeleid als architect, kan ik me goed verplaatsen in opdrachtgevers. Ik begrijp hoe een ontwerp tot stand komt en de hectiek die vaak komt kijken bij het maken van presentaties. Met Het Lege Atelier wil ik ontwerpers peace of mind geven; de ondersteuning van iemand die het praktische proces verlicht en tegelijkertijd moeiteloos ideeën begrijpt en de juiste stijl vindt.

Nieuwsbrief

Ontvang 3x per jaar de nieuwsbrief met tutorials, een kijkje achter de schermen,  inspiratie en een handig Photoshop bestand kado.